Navigation Menu+

Over ons

Over ons

foto team eqmcalis ws
Aannemersbedrijf E.Q.M. Calis en Zonen b.v. 
heeft alles in huis: decennia aan ervaring, uitgebreide kennis, vakmanschap, een scherp oog voor de details en respect voor planning en budget. In ons werkgebied – Het Gooi en Omstreken – hebben wij de afgelopen veertig jaar tal van projecten voltooid als (onder)aannemer of projectontwikkelaar. Op het gebied van kelderbouw en de aanleg van (inpandige) zwembaden worden wij als specialist gezien.

Onze organisatie bestaat uit een vaste staf van vijf man, aangevuld met een uitgebreide groep leveranciers en specialisten. Allen leveren bewezen kwaliteit. Werkvoorbereiding, calculatie, bestek en omschrijving doen wij in eigen huis. Hierdoor zijn wij snel en flexibel en onafhankelijk van derden.

Onze eigen werkplaats biedt pasklare antwoorden op elk vraagstuk en invulling aan elke bijzondere wens – met snelle levertijden. Zien wij manieren om, zonder verlies van kwaliteit en uitstraling, nostalgie te combineren met moderne toepassingen en materialen, dan staan wij voorop om deze methoden uit te voeren.

Voor ons is niets onuitvoerbaar of teveel. Ieder project wordt voorbereid en uitgevoerd alsof het onze eigen woning betreft. Probeer zelf ook hoe het is om met ons te werken. Bel vrijblijvend (035) 538 79 03 voor meer informatie.